Jump to main content

Bestekservice

Onze bestekservice levert ondersteuning voor het genereren van aanbestedingsteksten geleiderail conform de RAW systematiek. De service is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij aanbesteding van werken en waarin geleiderail een bestekspost is.

Via de “Assistentie module” wordt u stapsgewijs geholpen met het maken van de juiste afwegingen en keuzes. Hierdoor zullen de gevraagde geleiderail systemen volledig aansluiten bij de beoogde wegsituatie. Uiteindelijk worden uw keuzes vertaald in heldere aanbestedingsteksten gebaseerd op prestatiekenmerken geleiderail conform EN1317 rekening houdende met de plaatsingsvoorschriften uit de CROW publicatie 202.

Ingeval u de geleiderail systemen zelf al direct op EN1317 prestatiekenmerken wilt selecteren, kunt u beter de tweede optie “Systeem keuze module” gebruiken om de correct geformuleerde aanbestedingsteksten te genereren.

Tevens willen we u erop attenderen dat elk afzonderlijke product in deze website voorzien is van eigen bestektekst. U kunt die daar ook downloaden.